Fenerbahçe 3-2 Gaziantep FK: (Maçın Hikayesi – Özet)

Süper Lig 35. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibinin 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. İşte beIN maç özeti ve detaylar…

Süper Lig 35. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Gaziantep’i konuk etti. Sarı-Lacivertliler, puan kaybetmesi halinde Trabzonspor, şampiyonluk ilan edecekken Kanarya, puan kaybı yaşamadı ve maçı kazandı. İşte tüm detaylar.

Rossi, imzadan sonra gollerine devam etti

5. dakikada Nazım’ın kendi yarı sahasının sağ tarafından savunma arkasına gönderdiği pasta meşin yuvarlağın sahibi olan Rossi’nin bir süre top sürdükten sonra ceza sahasına girip sağ çaprazdan çektiği şut ağlarla buluştu. Rossi, imza attıktan sonra çıktığı maçlarda 2 gol ve 1 asist katkısı sağlamayı başardı. Rossi’nin bu sezon Fenerbahçe formasıyla attığı gol sayısı da 6’a yükseldi.

Penaltıyı kaçırdı, golü affetmedi

Serdar Dursun, 53. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçti. Dursun, çektiği şutta topu ağlara gönderemedi. Serdar Dursun’un çektiği şut üst direkten auta çıktı. Kaçırdığı penaltıdan tam 10 dakika sonra topu ağlara gönderen Serdar Dursun, Fenerbahçe’yi 2-0 öne geçirmeyi başardı.

Sagal umut verdi

Gaziantep FK, yediği ikinci golden hemen sonra ataklarını sürdürdü. Antep oyuncusu Sagal, Sarı-Lacivertlilerin golünden 2 dakika sonra topu ağlara göndererek farkı 1’e indirmeyi başardı. Maçın hakemi ilk başta ofsayt versede VAR’dan gelen uyarı sonrası hakem orta noktayı gösterdi.

Serdar Aziz cezalı duruma düştü

Serdar Aziz, gördüğü sarı kart nedeniyle gelecek haftaki Beşiktaş karşılaşmasında cezalı duruma düştü. 8 Mayıs Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Serdar Aziz forma giyemeyecek.

Zajc kariyer rekoru kırıyor

Fenerbahçe’de Zajc, bu sezon kariyer rekoru kırmayı başardı. Gaziantep karşısında takımının 3. golünü atan Zajc, Fenerbahçe’yi 3-1 öne geçirmeyi başardı. Bu sezon Süper Lig’deki dokuzuncu golünü Gaziantep FK filelerine gönderen Miha Zajc, kariyerinde en fazla gol attığı sezonu geçiriyor.

3 değişiklikle çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Gaziantep FK’yi konuk eden Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, ligde son oynadıkları Çaykur Rizespor maçının ilk 11’ine göre kadrosunda zorunlu 3 değişikliğe gitti. Sarı kart cezalısı Kim Min-jae, sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Miguel Crespo ve henüz tam hazır olmayan Bright Osayi-Samuel maçta görev alamadı. Bu isimlerin yerine Marcel Tisserand, Luiz Gustavo ve Nazım Sangare’yi ilk 11’e girdi.

Maçın Özetini izlemek için buraya tıklayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir